Νέο 12-inch Retina MacBook και φθηνότερο iMac το 2014 [Φήμες]

MacBook

Ενδιαφέρουσες οι προβλέψεις του αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI Securities για το 2014 όσον αφορά τα προϊόντα της Apple καθώς αυτές περιλαμβάνουν ένα νέο 12-inch Retina MacBook και χαμηλότερου κόστους iMac!

Συγκεκριμένα, ο Kuo πιστεύει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2014 ένα μικρότερο MacBook με οθόνη 12 ιντσών που θα διαθέτει έναν εντελώς νέο σχεδιασμό με οθόνη υψηλής ανάλυσης Retina (πιθανόν 2304×1440). Σύμφωνα με τον Kuo η Apple «θα επαναπροσδιορίσει το laptop computing» ακόμα μια φορά με αυτό το laptop μετά το MacBook Air αφού θα είναι ακόμα λεπτότερο και ελαφρύτερο με νέα δομή. Αυτό το MacBook θα τρέχει σε επεξεργαστή της Intel και ενδέχεται να είναι φθηνότερο από τα τωρινά μοντέλα της εταιρείας!

Παράλληλα, ο Kuo θεωρεί ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα φθηνότερο iMac καθώς οι πωλήσεις του τωρινού μοντέλου δεν ικανοποίησαν τις απαιτήσεις της εταιρείας. Ένα φθηνότερο μοντέλο θα λειτουργούσε θετικά στον ανταγωνισμό με τα Widnows desktops εκτοξεύοντας τις πωλήσεις κατά 10 με 20 τοις εκατό. Η κυκλοφορία του συγκεκριμένου μοντέλου τοποθετείται από τον Kuo το δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2014.

Αρκετά σημαντικές οι αλλαγές με μια πρώτη ματιά ειδικά εάν η εταιρεία κάνει ορισμένους συμβιβασμούς με την τιμολόγηση των προϊόντων. Πως σας φαίνονται; Θα προτιμούσατε ένα Retina MacBook 12 ιντσών;

[via 9to5Mac]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook