Apple: Πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας για MacBook Pro 13''
up_icon
MacBook Pro Mac

Apple: Πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας για MacBook Pro 13 ιντσών (δίχως Touch Bar)

21 Απριλίου 2018 Vasilis Ananiadis

Apple: Πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας για MacBook Pro 13 ιντσών (δίχως Touch Bar)

13-inch-macbook-pro-no-touch-bar

Η Apple αναφέρει ότι, σε περιορισμένο αριθμό MacBook Pro 13 ιντσών (δίχως Touch Bar), ένα hardware στοιχείο ενδέχεται να είναι ελαττωματικό και να προκαλέσει φούσκωμα της ενσωματωμένης μπαταρίας.

Αν και αυτό δεν αποτελεί ζήτημα ασφάλειας, η Apple αναφέρει πως θα αντικαταστήσει δωρεάν τις εν λόγω μπαταρίες. Τα μοντέλα MacBook Pro 13 ιντσών που επηρεάζονται κατασκευάστηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2016 και Οκτωβρίου 2017 και η επιλεξιμότητα τους για το πρόγραμμα αντικατάστασης  καθορίζεται από τον σειριακό αριθμό του προϊόντος.

Χρησιμοποιήστε τον ελεγκτή σειριακών αριθμών, εδώ, για να δείτε εάν η συσκευή σας πληροί τις προϋποθέσεις για αυτό το πρόγραμμα. Αν το MacBook Pro 13 ιντσών σας (χωρίς Touch Bar) έχει τον κατάλληλο σειριακό αριθμό, η Apple θα αντικαταστήσει τη μπαταρία δωρεάν.

Αυτό το πρόγραμμα αντικατάστασης δεν αφορά το MacBook Pro 13 ιντσών με Touch Bar ή παλαιότερα μοντέλα MacBook Pro 13 ιντσών.

Διαδικασία αντικατάστασης

Βρείτε έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple για να αντικαταστήσετε την μπαταρία σας. Το MacBook Pro σας θα εξεταστεί ώστε να επιβεβαιωθεί η καταλληλότητα του για αυτό το πρόγραμμα.

Σημείωση: Αν το MacBook Pro 13 ιντσών έχει ζημιά που εμποδίζει την αντικατάσταση της μπαταρίας, το ζήτημα αυτό θα πρέπει να επιλυθεί πριν από την αντικατάσταση της μπαταρίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχει κόστος που σχετίζεται με την επισκευή.

Επιπλέον πληροφορίες

Αυτό το παγκόσμιο πρόγραμμα της Apple δεν επεκτείνει την τυπική κάλυψη εγγύησης του MacBook Pro 13 ιντσών.

Αν πιστεύετε ότι το MacBook Pro 13 ιντσών σας επηρεάστηκε από αυτό το ζήτημα και έχετε ήδη πληρώσει για την αντικατάσταση της μπαταρίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Apple για επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon