1Password 4 for Mac: Τα νέα χαρακτηριστικά της επερχόμενης έκδοσης
up_icon
Applications

1Password 4 for Mac: Δείτε τα νέα χαρακτηριστικά της επερχόμενης έκδοσης

26 Αυγούστου 2013 Vasilis Ananiadis

1Password 4 for Mac: Δείτε τα νέα χαρακτηριστικά της επερχόμενης έκδοσης

Μπορεί η ανακοίνωση της Apple για την επικείμενη λειτουργία iCloud Keychain στο iOS 7 και OS X Mavericks να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για την AgileBits (δημιουργοί της δημοφιλής εφαρμογής διαχείρισης κωδικών 1Password), ωστόσο φαίνεται πως η εταιρεία δεν είναι έτοιμη να πετάξει “λευκή πετσέτα” και να πέσει αμαχητί.

Το sneak peek που παρουσίασε η AgileBits για το 1Password 4 για Mac, μας δίνει μία γεύση του ολικού επανασχεδιασμού της εφαρμογής, η οποία και αποτελεί την μεγαλύτερη αναβάθμιση της εφαρμογής από το 2009.

Στις νέες λειτουργίες του 1Password 4 για Mac συναντάμε την υποστήριξη για πολλαπλά logins στην ίδια ιστοσελίδα, την προσθήκη επισημάνσεων Favorites για συχνά χρησιμοποιούμενα στοιχεία, την υποστήριξη iCloud για άμεσο συγχρονισμό δεδομένων αλλά και νέες κατηγορίες προσαρμοσμένων πεδίων.

Επίσης, έχει προστεθεί η δυνατότητα διαμοιρασμού στοιχείων μεταξύ Mac και iOS app, μέσω κρυπτογραφημένου iMessage ή e-mail.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναβαθμιστεί και το browser extension το οποίο πλέον είναι σε “native Cocoa” και θα είναι πανομοιότυπo για όλους τους browsers.

Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που η AgileBits έχει δώσει στη δημοσιότητα με την εταιρεία να υπόσχεται ακόμη περισσότερες εκπλήξεις με την κυκλοφορία του 1Password 4, το φθινόπωρο του 2013.

  • Εάν έχετε αγοράσει μια παλαιότερη έκδοση του προγράμματος μέσω του Mac App store, δικαιούστε το 1Password 4 ως δωρεάν αναβάθμιση.
  • Όσοι αγόρασατε την εφαρμογή μέσω της ιστοσελίδας της AgileBits, από την 1η Ιανουαρίου 2013 και μετά, θα έχετε την αναβάθμιση δωρεάν.
  • Η τιμή της εφαρμογής για τους νέους πελάτες δεν είναι προς το παρόν γνωστή.

 

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon