200 εκατομμύρια συσκευές με FaceTime ως το τέλος του 2012 (;)

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ben Reitzes της Barclay, η Apple θα κατακλύσει την αγορά με περίπου 87 εκατομμύρια συσκευές που θα υποστηρίζουν την υπηρεσία FaceTime, ως το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους.

Αναλυτικότερα, ο Ben Reitzes υπολογίζει ότι θα διατεθούν 50 εκατομμύρια iPhones, 15 εκατομμύρια iPods, 12 εκατομμύρια Macs και 10 εκατομμύρια iPads.

Οι συσκευές που θα υποστηρίζουν το  FaceTime υπολογίζεται ότι θα φτάσουν τα 200 εκατομμύρια το 2012!

FaceTime Mac iPhone iPad iPod touch

“While Android and competitive devices either have or are working toward incorporating a similar feature, we believe this particular feature benefits from Apple’s vertically integrated model”

“We believe the ‘FaceTime networking effect’ could enhance a halo effect on Macs and iPads as the feature becomes available.”

Το iPad 2 το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα υπολογίζεται να βοηθήσει την Apple να πιάσει αυτά τα νούμερα, εφόσον φυσικά διαθέτει εμπρόσθια κάμερα.

[via allthingsd]

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis