27 Οκτωβρίου: Νέα MacBook Pro 13'' & 15'' και Νέο MacBook 13''
up_icon
Mac MacBook MacBook Pro

27 Οκτωβρίου: Νέα MacBook Pro 13” & 15” και Νέο MacBook 13”

24 Οκτωβρίου 2016 Vasilis Ananiadis

27 Οκτωβρίου: Νέα MacBook Pro 13” & 15” και Νέο MacBook 13”

macbook-pro-2016-concept

Μόλις 3 ημέρες απομένουν για το event της Apple, όπου αναμένεται να παρουσιαστούν νέα μοντέλα MacBook Pro 13” & 15′‘ και νέο μοντέλο MacBook 13”.

Θα παρουσιαστεί και κάτι άλλο;
Νέα iMac;
Νέα Cinema Display 27”;

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI η απάντηση είναι “Όχι τώρα”.

Η αναφορά της KGI θέλει την Apple να επικεντρώνεται για την ώρα στην παρουσίαση και κυκλοφορία της νέας σειράς φορητών υπολογιστών. Τα νέα iMac και η νέα Cinema Display 27” αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο 1ο μισό του 2017.

Τα νέα Retina MacBook Pro 13” και 15” αναμένεται να διαθέτουν Touch IDOLED Display Touch Bar επάνω από το πληκτρολόγιο και θύρες USB-C (με υποστήριξη Thunderbolt 3), εκτός των κλασικών αναβαθμίσεων hardware (CPU, GPU, RAM κτλ.) που λαμβάνει η κάθε νέα σειρά.

Το νέο Retina MacBook 13” αναμένεται να αντικαταστήσει το Retina MacBook 12” το οποίο παρουσιάστηκε το 2015.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ θα λυθούν όλες μας απορίες, μέσα από το προγραμματισμένο event το οποίo σας υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε LIVE μετάδοση από την Apple.

Διαβάστε επίσης: Η Apple προσθέτει υποστήριξη ARM στον πυρήνα του macOS Sierra!

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon