Διαθέσιμο από σήμερα το Creative Cloud της Adobe

Creative Cloud

Πριν μερικές βδομάδες η Adobe ανακοίνωσε το τέλος του Creative Suite και το λανσάρισμα ενός νέου συνδρομητικού μοντέλου με την ονομασία Creative Cloud. Σήμερα, λοιπόν, ολοκληρώνεται η μετάβαση με την επίσημη διάθεση των εφαρμογών Creative Cloud, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και τα Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe Muse, Dreamweaver, Edge Animate, Adobe Premiere Pro, After Effects κτλπ.

Η συνδρομή σας στο Creative Cloud σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 30 εργαλεία και υπηρεσίες για την δημιουργία επαγγελματικού περιεχομένου σε web & mobile packs, βίντεο και φωτογραφία. Η χρήση των εφαρμογών δεν προϋποθέτει σύνδεση στο Internet αλλά μόνο το περιοδικό sign-in για την επιβεβαίωση των στοιχείων σας ενώ όλες σας οι ρυθμίσεις μπορούν να συγχρονίζονται σε Mac & PC χωρίς πρόβλημα.

Το Creative Cloud ενσωματώνει, επίσης, το Behance, την μεγαλύτερη δημιουργική κοινότητα στην οποία θα μπορείτε να δημοσιεύσετε τις δημιουργίες σας και να εμπνευστείτε από έργα άλλων. Μείνετε συνδεδεμένοι στην κοινότητα όπου και αν είστε με την mobile εφαρμογή για iOS και δημιουργήστε τη δικιά σας ιστοσελίδα για να παρουσιάζετε τη δουλειά σας με το Behance Prosite.

creative_cloud_price_plans

H συνδρομή στο Creative Cloud ξεκινά από τα 25.59€/μήνα για την πλήρη έκδοση μεμονωμένων εφαρμογών ή στα 61.49€/μήνα για ολόκληρη τη σουίτα με υποχρεωτική παραμονή ενός έτους. Προσφέρεται, ακόμα, δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών καθώς και μειωμένη τιμή αναβάθμισης για τους κατόχους κάποιου παλαιότερου CS.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Creative Cloud στην ιστοσελίδα της Adobe εδώ.

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook