Η Apple εξαγοράζει την Emotient
up_icon
General

Η Apple εξαγοράζει την Emotient

08 Ιανουαρίου 2016 Vasilis Ananiadis

Η Apple εξαγοράζει την Emotient

Η Apple προχώρησε στην εξαγορά της Emotient, μίας εταιρείας που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης, ικανού να διαβάσει συναισθήματα μέσα από τις εκφράσεις του προσώπου των χρηστών.

Emotient is the leader in emotion detection and sentiment analysis, part of a neuromarketing wave that is driving a quantum leap in customer understanding. Our services quantify emotional response, leading to insights and actions that improves your products and how you market them.

Η τεχνολογία της Emotient έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από διαφημιστικές εταιρείες με σκοπό να διαβάσει την συναισθηματική ανταπόκριση των χρηστών, δίνοντας χρήσιμα στοιχεία στις εταιρείες σχετικά με την απόδοση των προωθητικών ενεργειών τους.

H Apple σχολίασε την εξαγορά με τη καθιερωμένη δήλωση μέσω εκπροσώπου της:

“Η Apple εξαγοράζει μικρότερες τεχνολογικές εταιρείες ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά δε συνηθίζουμε να συζητάμε για τα πλάνα και το σκοπό των εξαγορών αυτών.”

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon