Η Apple προσεγγίζει τους κατοίκους στο Cupertino σχετικά με την κατασκευή του δεύτερου campus

Apple Campus 2

H Apple προχώρησε στην αποστολή γραμμάτων στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής όπου σχεδιάζεται η κατασκευή του δεύτερου campus της εταιρείας για την ενημέρωσή τους σχετικά με το project καθώς και για τη συμβολή τους σε αυτό με προτάσεις, ερωτήσεις κτλπ.

Η Apple σημειώνει ότι το νέο campus θα ενισχύσει την ευρύτερη περιοχή τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά βελτιώνοντας τους δρόμους και τα πεζοδρόμια, προσθέτοντας πάνω από 2000 δέντρα που θα αντικαταστήσουν χώρους πάρκινγκ. Τονίζει, επίσης, την περιβαλλοντική πλευρά της κατασκευής δεσμευόμενη για τη χρησιμοποίηση 100% ανανεώσιμων πηγών ενέργειας συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας ηλιακής εγκατάστασης.

Στο γράμμα αναφέρεται, επίσης, ότι το νέο campus δεν θα είναι ανοιχτό στο κοινό και δεν θα περιλαμβάνει κατάστημα και μουσείο. Επίσης, μιας και θα λειτουργεί συμπληρωματικά με το πρώτο campus στο 1 Infinite Loop πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μετακομίσουν.

Η κατασκευή του νέου campus αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του χρόνου με την ολοκλήρωσή της να τοποθετείται περίπου το 2015.

[via MacRumors]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook