Δυσαρεστημένο το Διοικητικό Συμβούλιο της Apple με τον Tim Cook για την έλλειψη καινοτόμων προϊόντων

Tim Cook

Σύμφωνα με τον Charlie Gasparino του Fox Business News και πηγές που χαρακτηρίζει απολύτως έγκυρες το διοικητικό συμβούλιο της Apple πιέζει τον Tim Cook σχετικά με την πορεία της εταιρείας εκφράζοντας την ανησυχία του για την έλλειψη καινοτόμων προϊόντων τα τελευταία χρόνια μετά τον θάνατο του Steve Jobs.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Tim Cook δεν έχει δουλειά ή ότι έχει ξεκινήσει αναζήτηση στο εσωτερικό της Apple», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Gasparino. Σημειώνει, ωστόσο, ότι η μετοχή της εταιρείας είναι 35 τοις εκατό κάτω από την υψηλότερη τιμή της και ότι δεν έχουν παρουσιαστεί καινοτόμα προϊόντα. Γίνεται αναφορά στο περιβόητο iWatch αλλά φαίνεται ότι το Συμβούλιο είναι δυσαρεστημένο με τον αργό ρυθμό της εταιρείας και το χρονοδιάγραμμα που αυτή έχει θέσει.

Ο Tim Cook έχει ήδη ανακοινώσει ότι το ερχόμενο Φθινόπωρο αλλά και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένουμε την παντελή ανανέωση των προϊόντων της Apple με νέα iPhone, iPad, iPod touch, MacBook Pro, iMac αλλά και το νέο Mac Pro καθώς και τα λειτουργικά OS X Mavericks και iOS 7. Eλπίζουμε, βέβαια, να δούμε φέτος και το φημολογούμενο iWatch.

[via 9to5Mac]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook