Η Apple θα χτίσει νέα καφετέρια στο Cupertino για περισσότερη ασφάλεια

cafeteria

Σύμφωνα με πληροφορίες η Apple έχει λάβει άδεια από την Πόλη του Cupertino για την κατασκευή νέας καφετέριας έκτασης 21,500 τετραγωνικών ποδών λίγα τετράγωνα μακριά από τις κύριες εγκαταστάσεις της. Το κτήριο αναμένεται να λειτουργήσει κυρίως για τους υπαλλήλους της Apple από τις γύρω περιοχές προσφέροντας ένα ιδιωτικό μέρος για να μπορούν να βρίσκονται με την ησυχία τους και να συζητάνε θέματα της δουλειάς χωρίς να ανησυχούν για τυχόν υποκλοπές από ανταγωνιστές.

«Θέλουμε να παρέχουμε ένα επίπεδο ασφάλειας έτσι ώστε οι άνθρωποι και οι υπάλληλοι να νιώθουν άνετα συζητώντας θέματα της δουλειάς, της έρευνάς τους και οποιουδήποτε project συμμετέχουν χωρίς φόβο από τυχόν ανταγωνιστές που κρυφακούν τις συζητήσεις τους», δήλωσε ο Dan Whisenhunt, υπεύθυνος των εγκαταστάσεων real estate.

Το κτήριο θα στεγάζει μια πλήρη καφετέρια καθώς και ιδιωτικά δωμάτια συγκέντρωσης, περιοχές αναψυχής, αυλή και 70 θέσεις υπόγειου πάρκινγκ. O Adam Lashinsky σημειώνει στο βιβλίο του “Inside Apple” ότι η Apple νοιάζεται πραγματικά για την προστασία τέτοιων πληροφοριών. Αναφέρει, μάλιστα, ότι υπάρχουν «φήμες» ότι υπάλληλοι έχουν απολυθεί όταν μυστικοί υπάλληλοι ασφαλείας της Apple τους κρυφάκουσαν σε ένα χώρο πάρκινγκ να μοιράζονται απόρρητες πληροφορίες.

[via MacRumors]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook