Apple + CATL = Apple Car ?
up_icon
Rumors

Η Apple συνεργάζεται με τον μεγαλύτερο Κινέζο κατασκευαστή ηλεκτρικών μπαταριών για αυτοκίνητα (;)

21 Ιουλίου 2017 Vasilis Ananiadis

Η Apple συνεργάζεται με τον μεγαλύτερο Κινέζο κατασκευαστή ηλεκτρικών μπαταριών για αυτοκίνητα (;)

Apple Car CATL

Οι τελευταίες πληροφορίες που είχαμε σχετικά με το “Project Titan” ήθελαν την Apple να παγώνει τα σχέδια κατασκευής του ηλεκτρικού αυτοκινούμενου οχήματος (βλ. Apple Car) και να στοχεύει αποκλειστικά προς την ανάπτυξη ενός αυτόνομου συστήματος οδήγησης.

Διαβάστε: Apple Car. Αλλαγή πλεύσης προς… software πλευρά

Ωστόσο νέα αναφορά εκ Κίνας, από την Yicai Global, ρίχνει λάδι στη φωτιά καθώς θέλει την Apple να συνεργάζεται με την CATL, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή ηλεκτρικών μπαταριών για αυτοκίνητα, στην Κίνα !

The Cupertino-based tech titan is working with Contemporary Amperex Technology Ltd. (CATL), a battery manufacturer in China’s Fujian province, on a scheme based on a confidentiality agreement. The parties are working together in the field of batteries, sources involved with the cooperation said.

Σε περίπτωση που το δημοσίευμα επαληθευτεί πιθανώς να σημάνει την εκ νέου αλλαγή πλεύσης της Apple προς ένα ολοκληρωμένο project ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Τι πιστεύετε;

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon