Η παρουσία της Apple στην CES 2012 με τον Greg Joswiak

Είναι γνωστό ότι η Apple δεν συμμετέχει στην CES 2012 παρόλο που έχει καταφέρει να «κλέψει» το ενδιαφέρον με τα τόσα προϊόντα-κλώνους που έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε μια κατά τ’ άλλα βαρετή και αδιάφορη τεχνολογικά διοργάνωση.

Άνθρωποι του paidContent, ωστόσο, κατάφεραν και εντόπισαν τον Greg Joswiak, υπεύθυνο για το marketing των iOS συσκευών στην Apple, να περιφέρεται στους διαδρόμους της CES.

Συγκεκριμένα, ο Joswiak εθεάθη έξω από το περίπτερο της Sony και δεν φάνηκε αρχικά πολύ χαρούμενος που αναγνωρίστηκε. Μίλησε, βέβαια, με τους ανθρώπους και δήλωσε το ενδιαφέρον του στο πως οι υπόλοιπες εταιρείες παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε διοργανώσεις όπως η CES, όπως για παράδειγμα την διάταξη του περιπτέρου, την αισθητική, ποια προϊόντα εκτίθενται κτλπ.

Ο Joswiak δεν ήθελε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ρόλο του στην CES αλλά φαίνεται ότι δεν έμεινε και πολύ εντυπωσιασμένος με το περίπτερο της Sony. Σίγουρα, σε κάποιον βαθμό η Apple ενδιαφέρεται για τις ανακοινώσεις των ανταγωνιστών της και ειδικότερα για νέα εξαρτήματα που συνοδεύουν τις iOS και Macintosh συσκευές.

via MacRumors

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook