Η επόμενη μέρα της επίθεσης στο Apple Developer Portal: Νέο status page και τα σχέδια αποκατάστασης

simple_apple_logo_hero

Πριν λίγες μέρες το Developer Portal της Apple δέχτηκε επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα την πρόσβαση σε κρυπτογραφημένες αλλά ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες. Έκτοτε η ιστοσελίδα βρίσκεται εκτός λειτουργίας δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στους developers.

Σήμερα, η Apple σε νέο e-mail που απέστειλε στους developers απολογείται για μια ακόμη φορά για τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από αυτό το γεγονός ενημερώνοντάς τους για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα. «Σκοπεύουμε να διαθέσουμε τα αναβαθμισμένα μας συστήματα, ξεκινώντας με τα Certificates, Identifiers & Profiles, Apple Developer Forums, Bug Reporter, pre-release developer libraries και videos», αναφέρει το e-mail. «Μετέπειτα θα αποκαταστήσουμε τα software downloads ώστε οι τελευταίες betas των iOS 7, Xcode 5 και OS X Mavericks να είναι διαθέσιμες στα εγγεγραμμένα μέλη. Τέλος, θα φέρουμε τα υπόλοιπα συστήματα online».

Για την ενημέρωση σχετικά με την παραπάνω διαδικασία η Apple έχει ανεβάσει μια νέα σελίδα στην οποία φαίνεται η διαθεσιμότητα των συστημάτων. Θα βρείτε τη σελίδα αυτή εδώ.

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook