Πρόγραμμα αντικατάστασης κάρτας γραφικών σε 27-inch iMac

iMac

Η Apple έχει διαπιστώσει ότι ορισμένες κάρτες γραφικών AMD Radeon HD 6970M που έχουν χρησιμοποιηθεί σε 27-inch iMac με επεξεργαστές 3.1GHz quad-core Intel Core i5 ή 3.4GHz quad-core Intel Core i7 προκαλούν παραμόρφωση στην οθόνη του υπολογιστή και προσφέρει ένα πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης των καρτών.

Εάν αντιμετωπίζετε τέτοιο πρόβλημα επισκεφτείτε κάποιο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο υπολογιστών Apple αφού πραγματοποιήσετε backup του υπολογιστή σας. Η Apple θα αναλάβει την δωρεάν αντικατάσταση της κάρτας για τρία χρόνια μετά την πρώτη αγορά του υπολογιστή ενώ εάν πιστεύετε ότι έχετε χρεωθεί για επισκευή ή αντικατάσταση εξαιτίας αυτού του ζητήματος επικοινωνήστε απευθείας με την Apple για να λάβετε αποζημίωση.

Το πρόγραμμα αυτό δεν επεκτείνει την εγγύηση του iMac και αφορά υπολογιστές που έχουν πουληθεί μεταξύ τον Μάιο του 2011 και τον Οκτώβριο του 2012.

Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα έχει τεθεί σε ισχύ και στην Ελλάδα και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Apple.

[via Apple]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook