Η Apple τροποποίησε την καταγγελία της συμπεριλαμβάνοντας τα Galaxy S III και Galaxy Note!

Μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης υπέρ της Apple στην πρόσφατη διαμάχη με τη Samsung, πολλοί πίστεψαν ότι η επόμενη κίνηση θα ερχόταν από πλευράς της Κορεάτικης εταιρείας, ωστόσο, η Apple επανέρχεται προσθέτωντας στον φάκελο της μερικές ακόμα συσκευές της Samsung που επίσης παραβιάζουν τις πατέντες της!

Galaxy S III

Συγκεκριμένα, η Apple αναμένεται ότι θα κυνηγήσει περαιτέρω αποζημίωση ή/και απαγόρευση της κυκλοφορίας των (μεταξύ άλλων, αναφέρουμε τα δημοφιλέστερα) Galaxy Note, Galaxy Note 10.1 tablet, Galaxy S III, Galaxy S II, Galaxy Nexus και Galaxy Player.

Οι παραπάνω συσκευές χαρακτηρίζονται από την Apple ότι “εισάγονται, προσφέρονται προς πώληση ή πωλήθηκαν στις ΗΠΑ”, ενώ προσθέτει ότι παρά την πρόσφατη απόφαση η Samsung συνεχίζει να πλημμυρίζει την αγορά με “προϊόντα-απομιμήσεις”.

Πάντως, η Apple είχε καταφέρει νωρίτερα να κερδίσει την απαγόρευση κυκλοφορία του Samsung Galaxy Nexus, αλλά η Samsung πήρε προσωρινή “αναστολή” και της επετράπη να συνεχίσει να το διαθέτει προς πώληση στις ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά, θα έχει ενδιαφέρον αν δούμε αν η Apple καταφέρει να κερδίσει την απαγόρευση και νέα αποζημίωση για τις πιο πρόσφατες συσκευές της Samsung.

[via AppleInsider]

About Chris Elpidis