Η Apple ζητά να πάρει τον έλεγχο του iPhone5.com
up_icon
General

Η Apple ζητά να πάρει τον έλεγχο του iPhone5.com

07 Μαΐου 2012 Elpidis Christos

Η Apple ζητά να πάρει τον έλεγχο του iPhone5.com

iPhone5.com

Μέχρι στιγμής γίνεται κουβέντα για το εάν η Apple θα επιλέξει την ονομασία “iPhone 5” για το επόμενης γενιάς iPhone, ιδιαίτερα αφότου λάνσαρε το νέο iPad ως….νέο iPad (αντί iPad 3), ωστόσο, ίσως έχουμε μια ένδειξη για την επιλογή της, καθώς κατέθεσε αίτημα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (World Intellectual Property Organisation – WIPO) ώστε να διαχειρίζεται το domain iPhone5.com.

Προς το παρόν, οι επικεφαλείς της WIPO εξετάζουν το αίτημα της Apple σύμφωνα με τους κανονισμούς του οργανισμού, καθώς το iPhone5.com αποτελεί ένα πολύ μικρό forum που ξεκίνησε τη λειτουργία πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν κυκλοφόρησε το iPhone 4.

Πάντως, έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι η Apple έκλεισε το domain iPhone4.com ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του iPhone 4, ενώ δεν έχει κάνει καμία κίνηση μέχρι στιγμής για το iPhone4S.com.

[via MacRumors]

Elpidis Christos

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

macuser_icon