Νέες αναφορές θέλουν την iTV να κυκλοφορεί στο Q4 2012
up_icon
Apple TV Rumors

Νέες αναφορές θέλουν την iTV να κυκλοφορεί στο Q4 2012

13 Μαρτίου 2012 Elpidis Christos

Νέες αναφορές θέλουν την iTV να κυκλοφορεί στο Q4 2012

Apple iTV Mockup

Η φημολογία για την τηλεόραση της Apple, η οποία έχει ονομαστεί αυθαίρετα iTV, συνεχίζεται με τις νέες αναφορές να σημειώνουν ότι η έναρξη της παραγωγής θα ξεκινήσει κατά το Μάιο – Ιούνιο, ενώ η κυκλοφορία τους προορίζεται για το τελευταίο τρίμηνο του 2012 (Q4 2012).

Τα συμπεράσματα αυτά προέρχονται από πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά του Peter Misek (αναλυτής της Jefferies & Company) από “ανώνυμες” πηγές, κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού του στην Ασία, όπου και διαπίστωσε ότι αρχίζουν να φτάνουν μικρές ποσότητες “ειδικών εξαρτημάτων” στους προμηθευτές panels της Apple:

“Έχουμε αποδείξεις ότι ξεκινά η παραγωγή της iTV: πιστεύουμε ότι αρχίζουν να αποστέλλονται ειδικά εξαρτήματα στους συνεργάτες της Apple στην Ασία σε μικρές ποσότητες, όπως πολωμένα films, φίλτρα και μέρη για την κατασκευή IGZO panels. Αναμένουμε ότι η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει κατά το Μάιο/Ιούνιο με 2-5 εκατ. τεμάχια. Ακόμη, αναμένουμε ότι θα κυκλοφορήσουν το Q4 2012″

Κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για τα παραπάνω, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

[πηγή MacRumors]

 

Elpidis Christos

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

macuser_icon