Πως η Apple προδόθηκε από το ίδιο της το δικηγορικό γραφείο

Apple

To ArsTechnica ρίχνει μια ματιά στην ιστορία πίσω από την αγωγή της FlatWorld Interactives πριν από περίπου ένα χρόνο που από ότι φαίνεται είναι κάτι παραπάνω από μια συνηθισμένη “patent troll” υπόθεση. Σύμφωνα, λοιπόν, με έγγραφα δικαστηρίου  το 35 της FlatWorld ελέγχεται από τον John McAleese, δικηγόρο στην Morgan, Lewis & Bockius, στην οποία η Apple δείχνει ιδιαίτερη επαγγελματική προτίμηση.

Η ιστορία τελικά είναι ότι ο McAleese συνωμοτούσε με τη γυναίκα του για μια αγωγή εναντίον της Apple λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του αρχικού iPhone τον Ιανουάριο του 2007. Το ζευγάρι επικοινωνούσε με πολλές “patent troll” εταιρείες ισχυριζόμενο ότι είχε μια δυνατή υπόθεση εναντίον της Apple εάν αυτές επέλεγαν να ασκήσουν αγωγή.

Ο McAleese, σύμφωνα με την Apple, είχε πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα της εταιρείας – o ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν τα άγγιξε ποτέ – που διοχέτευσε στους δικηγόρους της FlatWorld.

Πρόκειται γενικότερα για μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που στιγματίζεται από την προδοσία δικηγόρου σε γραφείο επιλογής της Apple. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του ArsTechnica εδώ.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook