Η τεχνολογία της Apple θα ονομάζεται Thunderbolt (;) [UPDATED]

Σύμφωνα με το υποτιθέμενο έγγραφο που διέρρευσε και βλέπετε παρακάτω τα νέα MacBook Pro που περιμένουμε αύριο θα περιέχουν μια νέα τεχνολογία με το όνομα Thunderbolt, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες πληροφορίες.

Το Thunderbolt αποτελεί μια υλοποίηση της Apple βασισμένη στην τεχνολογία Light Peak της Intel. Εκτός, όμως, από το στοιχείο αυτό παρατηρούμε και μερικές άλλες πληροφορίες για την επερχόμενη αναβάθμιση του MacBook Pro 13,3″. Συγκεκριμένα, το μοντέλο θα εξοπλιστεί με 2.3GHz Core i5 επεξεργαστή, 4GB RAM διατηρώντας την ίδια ανάλυση οθόνης. Παραδόξως, δεν υπάρχει κάρτα γραφικών της NVIDIA αλλά μόνο η ενσωματωμένη της Intel.

Επίσης, μερικές άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το λευκό MacBook θα καταργηθεί εντελώς και ότι θα υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου SSD για το λειτουργικό σύστημα με δυνατότητα αντικατάστασης του SuperDrive με δεύτερο SSD στα μοντέλα των 15″ και 17″

Γενικότερα, οι αναφορές είναι αντικρουόμενες όσο πλησιάζουμε προς την τελική αποκάλυψη αύριο, οπότε καλύτερα κάντε υπομονή.

UPDATE: Ορίστε και ένα σχετικό βίντεο επίδειξης της εν λόγω συνδεσιμότητας:

[via 1, 2]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook