Η Apple θέλει πίσω το πρωτότυπο MacBook Pro με 3G κεραία

Δημοσίευμα του CNet αναφέρει ότι η Apple επιθυμεί την επιστροφή του πρωτότυπου MacBook Pro με 3G κεραία και υποδοχή SIM που έκανε την εμφάνισή του στο eBay πριν λίγες μέρες.

H δημοπρασία της συσκευής είχε ξεπεράσει τις $70,000 πριν αποσυρθεί μετά από απαίτηση της Apple. H εταιρεία επικοινώνησε με τον πωλητή για να κανονίσει την παραλαβή του υπολογιστή.

Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε την ιστορία του υπολογιστή. Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο μοντέλο είχε αγοραστεί και επισκευαστεί πλήρως από τον ιδιοκτήτη προτού πουληθεί ξανά σε νέο αγοραστή.

Ο υπολογιστής καταλήγει κάποια στιγμή σε ένα Apple Store, στο οποίο του αρνούνται την επισκευή καθώς δεν αναγνωρίζεται από το σύστημα και επειδή περιέχει μέρη από τρίτους κατασκευαστές ως αποτέλεσμα της επισκευής που είχε κάνει ο αρχικός ιδιοκτήτης.

Opened machine to observe that nearly every internal part was 3rd party; main logic board, optical drive, display, hard drive, top case, and others. Machine number (W8707003Y53) is also not recognized as a valid number.

Proposed Resolution: Denied services; machine has been modified by unauthorized providers beyond repair.

Ο δεύτερος αγοραστής επέστρεψε το λαπτοπ πίσω ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για ψεύτικο, οπότε αναγκαστικά πλέον ο υπολογιστής κατέληξε στο eBay.

[via MacRumors]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook