Η Apple θα παρουσιάσει νέα Mac στις 27 Οκτωβρίου

macbook-touch-panel

Η Apple θα παρουσιάσει νέα Mac στις 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του Recode.

Βασισμένο σε αξιόπιστες πηγές που έχουν γνώση των σχεδίων της Apple, το Recode αναφέρει πως το event παρουσίασης της νέας σειράς υπολογιστών της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου στο campus της εταιρείας στο Cupertino (ή κάπου κοντά) και όχι στο San Francisco:

Apple is planning to introduce new Macs at an Oct. 27 event, sources confirmed to Recode. 

The move had long been expected, given that the company released MacOS Sierra last month but had yet to introduce any new computer models sporting the software. It also comes just in time for Apple to have the new products on sale for the full holiday season.

Αν και στο δημοσίευμα του Recode δεν γίνεται αναφορά για τα μοντέλα που πρόκειται να ανακοινωθούν, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα MacBook Pro 13” και 15′‘ καθώς και ανανεωμένο MacBook Air 13”.

Ειδικότερα για τα νέα MacBok Pro, έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες, τις οποίες μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες παρακάτω:

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis