Απορρίφθηκε αίτημα της Apple για προσθήκη του Galaxy S4 σε υπάρχουσα αγωγή

Apple

Στα τέλη Μαΐου η Apple κατέθεσε αγωγή κατά της Samsung σε περιφερειακό δικαστήριο της California των Ηνωμένων Πολιτειών συμπεριλαμβάνοντας το πρόσφατο Galaxy S4 σε ισχυρισμούς για παραβίαση πέντε διαφορετικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που η εταιρεία από το Cupertino θεωρεί ότι παραβιάζονται από τη ναυαρχίδα της Samsung.

Η υπόθεση θα εξεταζόταν στις 25 Ιουνίου και σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg το δικαστήριο δεν ενέκρινε το αίτημα της Apple. «Η προσθήκη ενός ακόμα προϊόντος στην υπόθεση είναι βάρος στους πόρους του δικαστηρίου», ανέφερε ο δικαστής Paul S. Grewal. «Κάθε φορά που οι δύο πλευρές εμφανίζονται στην αίθουσα σπαταλούν σημαντικό χρόνο και ενέργεια από το δικαστήριο που αφαιρείται από άλλους που απαιτούν και δικαιούνται την προσοχή του δικαστηρίου».

Ουσιαστικά, η Apple αναγκάζεται αυτή τη στιγμή να καταθέσει νέα αγωγή κατά της Samsung για το Galaxy S4. H Apple επιχειρηματολογεί ότι η υπηρεσία Google Now παραβιάζει δύο πατέντες σχετικές με το Siri – ’604 και ’959 ”universal interface for retrieval of information in a computer system” – ενώ οι υπόλοιπες τρεις πατέντες σχετίζονται με: “a graphical user interface using historical lists with field classes (’502),” ένα “system and method for performing an action on a structure in computer-generated data (‘647)” και “asynchronous data synchronization amongst devices (‘414)”.

[via Bloomberg]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook