Apple OLED TV 60 ιντσών
up_icon
General

Διέρρευσαν φωτογραφίες της φημολογούμενης “OLED TV” της Apple;

16 Αυγούστου 2017 Vasilis Ananiadis

Διέρρευσαν φωτογραφίες της φημολογούμενης “OLED TV” της Apple;

Μπορεί το επερχόμενο iPhone 8 / Pro / X να έχει δικαιωματικά την τιμητική του όσον αφορά τα leaks, καθώς το Φθινόπωρο πλησιάζει και μαζί του και η επίσημη παρουσίαση της συσκευής, ωστόσο σήμερα έχουμε νέα και άκρως απρόσμενη διαρροή… αυτή της φημολογούμενης “OLED TV” της Apple!

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, φέρεται να απαθανατίζουν την “OLED TV” της Apple, μία συσκευή που αν και είχε πολυσυζητηθεί την τελευταία δεκαετία εντούτοις ποτέ δεν έκανε την εμφάνιση της.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε την φημολογούμενη “OLED TV” της Apple, σε ένα ηχομονωμένο εργαστήριο δοκιμών. Όπως περιγράφει ο αρχικός leaker πρόκειται για OLED TV με οθόνη 60 ιντσών με ελάχιστα περιθώρια και μεταλλικό περίβλημα:

apple-oled-tv-60inch-1 apple-oled-tv-60inch-2

Δεν αποκλείεται ωστόσο – και εφόσον επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα των φωτογραφιών – να βλέπουμε την νέα οθόνη της Apple και όχι κάποια τηλεόραση. Υπενθυμίζουμε πως η Apple Thunderbolt Display έπαυσε να πωλείται το 2016, μετά από 5 χρόνια μηδενικών αναβαθμίσεων/ανασχεδιασμού αφήνοντας ένα κενό στην κατηγορία οθόνης – το οποίο δεν μπορούμε να πούμε πως καλύφθηκε με την επίσημη συνεργασία Apple-LG και την κυκλοφορία της LG UltraFine 5K/4K

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon