Καθυστερεί μέχρι το 2016 το νέο Campus της Apple [UPDATED]

campus

Δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει ότι η Apple θα καθυστερήσει την ολοκλήρωση του νέου Campus 2 μέχρι τα μέσα του 2016. Πρόκειται για καθυστέρηση σχεδόν ενός χρόνου αφού το αρχικό πλάνο έκανε λόγο για ολοκλήρωση των εργασιών μέσα στο 2015.

H Apple έχει καταθέσει ελαφρώς ανανεωμένα σχέδια στο συμβούλιο της πόλης που αναμένονται να δημοσιευτούν μετά τη βδομάδα για τη γιορτή των Ευχαριστιών που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ωστόσο, οι αλλαγές αφορούν την προσθήκη περισσότερου χώρου για πάρκινγκ, αύξηση της χωρητικότητας του αμφιθεάτρου στα 1000 άτομα, κτλπ.

U P D A T E

Εκπρόσωπος της Apple δήλωσε στο AllThingsD ότι “το Apple Campus 2 θα είναι το νέο σπίτι της εταιρείας και ένα σημαντικό μέρος της ζωής περισσότερων από 12000 εργαζομένων. Έχοντας αυτό υπόψιν, προσεγγίζουμε το project με την ίδια φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνουμε και όταν σχεδιάζουμε ένα οποιοδήποτε προϊόν της Apple. Ανυπομονούμε να προχωρήσουν οι διαδικασίες με την πόλη και να ξεκινήσει η κατασκευή». Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε τις αλλαγές στα σχέδια της Apple εδώ.

[via MacRumors]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook