Η επιστολή της Apple για τα 10 χρόνια Apple Store

H Apple στις 19 Μαΐου γιόρτασε 10 χρόνια παρουσίας των Apple Store, γεγονός που σηματοδοτήθηκε από την χρησιμοποίηση ειδικών iPad για να μπορούν οι καταναλωτές να αναζητούν πληροφορίες σχετικά με το προϊόν.

Η Apple, λοιπόν, απέστειλε μια επιστολή, η οποία δημοσιεύεται σήμερα, εξηγώντας τους λόγους που η μέρα εκείνη είναι σημαντική!

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3,652 ημερών έχουμε καταφέρει απίστευτα πράγματα. Έχουμε ανοίξει 325 καταστήματα. Σε 11 χώρες. Με 2.1 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια χώρου. Και, κυρίως, έχουμε υποδεχτεί πάνω από 1 δις πελάτες.

Η δεκάχρονη ιστορία μας είναι κάτι που πρέπει να είμαστε περήφανοι. Αλλά, επίσης, αυτό ανήκει στο χτες.

Οπότε ας μιλήσουμε για το αύριο. Αυτή είναι μια μέρα που μπορούμε να δουλέψουμε. Είναι μια μέρα που μπορούμε να παρουσιάσουμε νέα προϊόντα, όπως μόνο η Apple ξέρει. Μια μέρα που μπορούμε να φτιάξουμε νέα καταστήματα που θα είναι ακόμα πιο εικονικά. Και να δημιουργήσουμε επαναστατικά προγράμματα για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν την τεχνολογία όπως ποτέ άλλοτε. Είναι μια μέρα να κάνουμε πράγματα που κανείς δεν έχει ονειρευτεί.

Δεν επαναπαυόμαστε στο χτες. Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά. Να αξιοποιούμε στο μέγιστο το αύριο. Και κάθε μέρα μετά από αυτή.

[via]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook