Apple TV.app
up_icon
Applications

Apple TV.app

27 Οκτωβρίου 2016 Vasilis Ananiadis

Apple TV.app

apple_tv-2016-tv_app

Περισσότερες από 8.000 εφαρμογές, περισσότερα από 2.000 παιχνίδια διατίθενται αυτή τη στιγμή στο App store για το Apple TV!

Η νέα εφαρμογή που παρουσίασε στο αποψινό event η Apple, ονομάζεται “TV” και σκοπό έχει να ενώσει σε ένα και μόνο μέρος όλο το video περιεχόμενο των παρόχων που διαθέτουν τους τίτλους τους στην πλατφόρμα της Apple, αλλά και του περιεχομένου του χρήστη που έχει αποκτηθεί μέσω του iTunes.

AppleTV TV.app

Η εφαρμογή TV απλοποιεί την πλοήγηση και την εύρεση σειρών/ταινιών ανά κατηγορίες, παρέχοντας στον χρήστη ένα απλοποιημένο μενού, το οποίο θυμίζει το Netflix (το οποίο ωστόσο φαίνεται να μην υποστηρίζεται!) ως προς την γενικότερη λειτουργία του.

AppleTV TV.app

Η εφαρμογή TV θα είναι διαθέσιμη χωρίς χρέωση στο τέλος του έτους (στις ΗΠΑ) και θα υποστηρίζει τα Apple TV, iPhone και iPad και φυσικά όλο το περιεχόμενο της θα συγχρονίζεται μεταξύ των iOS συσκευών.

 

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon