Η Apple ετοιμάζει νέο Apple TV για τον επόμενο μήνα (;)

Apple TV

Χθες αναφέραμε ότι η Apple ετοιμάζεται να διαθέσει μια αναβάθμιση στο λογισμικό του Apple TV στις 18 Σεπτεμβρίου μαζί με το iOS 7 προσθέτοντας τη λειτουργίας streaming από το Cloud για περιεχόμενο που έχετε αγοράσει στο iTunes Store.

Σήμερα, σύμφωνα με αναφορές του MG Siegler και του 9to5Mac, η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει και μια ανανεωμένη συσκευή Apple TV τον επόμενο μήνα! «Μια νέα έκδοση του Apple TV βρίσκεται υπό ανάπτυξη αλλά οι πηγές μας δεν μπορούν να προσδιορίσουν ξεκάθαρα την χρονική περίοδο κυκλοφορίας του», αναφέρει το 9to5Mac.

To πιο λογικό είναι το νέο Apple TV να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Οκτώβριο στην ειδική εκδήλωση που αναμένουμε ότι θα πραγματοποιήσει η Apple για να παρουσιάσει τα νέα iPad και MacBook Pro.

Όσον αφορά τις φήμες τώρα δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα δούμε το περιβόητο σετ τηλεόρασης iTV ή απλά μια νέα έκδοση του Apple TV. Υπάρχουν, όμως, οι πληροφορίες ότι ανεξάρτητα του σχεδιασμού η Apple ετοιμάζει ένα νέο χειριστήριο σε στιλ Kinect για μελλοντικά προϊόντα τηλεόρασης. Είναι άγνωστο, βέβαια, το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά κάτι τέτοιο.

[via 9to5Mac]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook