Πιθανή αναβάθμιση λογισμικού στο Apple TV στην αυριανή εκδήλωση, αλλά όχι νέο hardware

Apple TV

Σύμφωνα με πληροφορίες του All Things D και του 9to5Mac δεν πρόκειται να δούμε αναβάθμιση στο Apple TV στην αυριανή εκδήλωση για τα νέα iPhone που θα πραγματοποιηθεί στο Cupertino στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Η Apple θα παραμείνει με το τωρινής γενιάς Apple TV στην αγορά αλλά θα δούμε μια σημαντική αναβάθμιση από πλευράς λογισμικού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, η αναβάθμιση αυτή θα επιτρέψει την αναπαραγωγή μουσικής ή βίντεο που έχουν αγοραστεί σε iPhone, iPod ή Mac απευθείας στο Apple TV μέσω AirPlay αλλά χωρίς να απαιτείται είσοδος στον λογαριασμό σας στο iTunes στη συσκευή. Αν σας λέει κάτι η λειτουργία αυτή μοιάζει κατά κάποιον τρόπο στο νέο Chromecast της Google που κάνει stream απευθείας από το «σύννεφο» αντί για την συσκευή.

Υπάρχει και ένα άλλο δεύτερο πολύ πιο ενδιαφέρον σενάριο για το Apple TV, βέβαια: το 9to5Mac υποστηρίζει ότι η Apple εργάζεται πάνω σε ένα σύστημα διαχείρισης κίνησης (motion control) χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα, όμως, λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα λειτουργούσε κάτι τέτοιο ή πότε θα το δούμε.

[via 9to5Mac, AllThingsD]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook