Νέα λειτουργία ‘tap-to-setup’ για τη γρήγορη ρύθμιση του Apple TV μέσω iOS 7

Apple TV

H Apple με ένα νέο έγγραφο υποστήριξης περιγράφει μια νέα – εντυπωσιακή – διαδικασία με την οποία μπορείτε να σετάρετε το Apple TV (τρίτης γενιάς) σας χρησιμοποιώντας το νέο iOS 7. Τι ακριβώς περιλαμβάνει η διαδικασία;

Συνδέστε το Apple TV στην τηλεόρασή σας και περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη σεταρίσματος. Ξεκλειδώστε την iOS 7 συσκευή σας (iPhone, iPad ή iPod touch) και σιγουρευτείτε ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο. Επίσης, σιγουρευτείτε ότι βρίσκεστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο Wi-Fi με το οποίο επιθυμείτε να συνδέσετε και το Apple TV σας.

Τώρα, ακουμπήστε τη συσκευή σας στο Apple TV (πρακτικά δεν απαιτείται η επαφή αρκεί η απόσταση να είναι μικρότερη των 20 εκατοστών) και περιμένετε μέχρι να εμφανιστούν οι κατάλληλες οδηγίες τόσο στην iOS συσκευή σας όσο και στην τηλεόραση. Πληκτρολογήστε τον κωδικό σας και αμέσως θα ξεκινήσει η διαδικασία ρύθμισης του Apple TV με αυτόματη σύνδεση στο δίκτυο Wi-Fi και την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο iTunes Store.

atv_ibeacon_4

atv_ibeacon_5

Να σημειώσουμε ότι τεχνικά αυτό δεν αποτελεί υλοποίηση της λειτουργίας iBeacon του iOS 7 όπως αναφέρεται σε διάφορες ιστοσελίδες αλλά χρησιμοποιεί όντως μια παρόμοια τεχνολογία.

[via Apple]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook