Σε συζητήσεις με την Time Warner η Apple για το νέο Apple TV, τον Απρίλιο η παρουσίαση [Φήμες]

Apple TV

Δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το φημολογούμενο ανανεωμένο Apple TV κάποια στιγμή μέχρι τον Απρίλιο με σκοπό, όμως, να διατεθεί στην αγορά μέχρι τα Χριστούγεννα, αν και οι ημερομηνίες αυτές ενδέχεται να αλλάξουν.

Η νέα συσκευή θα έχει γρηγορότερο επεξεργαστή και αναβαθμισμένο γραφικό περιβάλλον για ακόμα ευκολότερη πλοήγηση με την Apple να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Time Warner Cable για να φέρει για πρώτη φορά στην πλατφόρμα περιεχόμενο καλωδιακής ή δορυφορικής τηλεόρασης (στην αγορά των ΗΠΑ φυσικά).

Η Wall Street Journal με δικό της δημοσίευμα επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του Bloomberg για συμφωνία με την TWC και προσθέτει μερικές επιπρόσθετες πληροφορίες. Η Apple επιθυμεί να συνεργαστεί με τις εταιρείες αντί να δημιουργήσει το δικό της δίκτυο με συμφωνίες, κάτι που σημαίνει ότι ο καταναλωτής θα πρέπει να αποκτήσει συνδρομή στο περιεχόμενο αυτό. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις οι αγορές να γίνονται με το Apple ID αλλά υπάρχει αντίσταση από τις εταιρείες περιεχομένου.

Σε γενικές γραμμές, τώρα, υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα η Apple σκέφτεται να προσθέσει gaming δυνατότητες στην κονσόλα με ειδικά bluetooth αξεσουάρ και ξεχωριστό Game Store. Ακόμα, υπάρχει το σενάριο ενσωμάτωσης ενός TV-tuner και router στο Apple TV ώστε να είναι εφικτή η καλύτερη διαχείριση του bandwidth για ομαλότερη αναπαραγωγή βίντεο.

[via Bloomberg, WSJ]

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook