Η Apple κερδίζει προκαταρκτική απαγόρευση πωλήσεων του Galaxy Nexus στις ΗΠΑ

galaxy

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters η Apple έχει κερδίσει προκαταρκτική απαγόρευση για τις πωλήσεις του Galaxy Nexus της Samsung στις ΗΠΑ. Η απόφαση πάρθηκε από την δικαστή Lucy Koh, η οποία αναφέρει ότι η Apple χωρίς την προκαταρκτική αυτή απαγόρευση θα έχανε σημαντικό μερίδιο από την αγορά των smartphones και από πωλήσεις μελλοντικών συσκευών.

Η απόφαση αυτή του δικαστηρίου δεν σημαίνει αυτόματα απαγόρευση των πωλήσεων του Galaxy Nexus, όπως πολλές ιστοσελίδες αναφέρουν, αφού η Apple πρέπει πρώτα να καταβάλλει το ποσό των $95 εκατομμυρίων ως εγγύηση σε περίπτωση που μελλοντική έφεση της Samsung γίνει δεκτή από το δικαστήριο.

Κρίνοντας, βέβαια, από την πρόσφατη περίπτωση του Galaxy Tab 10.1 και λαμβάνοντας υπόψιν τον σημαντικά μεγαλύτερο αντίκτυπο που έχει μια απαγόρευση του Galaxy Nexus η Apple αναμένεται ότι θα καταβάλλει το ποσό της εγγύησης πολύ σύντομα για να τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση και επίσημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Galaxy Nexus είναι μόλις το ένα από τα δύο (!) smartphones που θα λάβουν άμεσα OTA update για τη νέα έκδοση του Android 4.1 Jelly Bean.

[via Reuters]

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook