Περισσότερες φωτογραφίες από την ταινία jOBS με τον Ashton Kutcher

Λίγες μέρες πριν την πρώτη προβολή της ταινίας jOBS με πρωταγωνιστή τον Ashton Kutcher στο φεστιβάλ Sundance η USA Today δημοσιεύει τρεις ακόμα επίσημες φωτογραφίες από την ταινία με τον Ashton Kutcher στον ρόλο του Steve Jobs και τον Josh Gad στο ρόλο του Steve Wozniak. Οι φωτογραφίες είναι οι παρακάτω:

Η ταινία θα καλύπτει την περίοδο 1971 – 2000, δηλαδή περίπου την ίδια περίοδο που κάλυπτε και η ταινία Pirates of Silicon Valley, και την «θητεία» του Steve Jobs σε Apple, Pixar και NeXT. Παραγωγός της ταινίας είναι ο Mark Hulme και εκτός από τον Ashton Kutcher στον πρωταγωνιστικό ρόλο συμμετέχουν, επίσης, οι Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J.K. Simmons, και Matthew Modine.

Να σημειώσουμε ότι η ταινία jOBS δεν βασίζεται στην επίσημη βιογραφία από τον Walter Isaacson. Μια δεύτερη ταινία είναι προγραμματισμένη και βασίζεται πάνω στο βιβλίο αυτό με τον Aaron Sorkin να έχει αναλάβει την τηλεοπτική του μεταφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία αυτή θα αποτελείται από τρεις 30-λεπτες σκηνές που θα διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο.

[via Fortune]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook