Αποκτήστε δωρεάν το "DiRT 3: Complete Edition" (έως 12 Νοεμβρίου)
up_icon
Games

Αποκτήστε δωρεάν το “DiRT 3: Complete Edition” (έως 12 Νοεμβρίου)

11 Νοεμβρίου 2016 Elpidis Christos

Αποκτήστε δωρεάν το “DiRT 3: Complete Edition” (έως 12 Νοεμβρίου)

dirt3-complete-free

Το Σαββατοκύριακο έρχεται και αρκετοί από εσάς θα έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο να ξοδέψετε σε κάποιο video game. Αν μέχρι σήμερα δεν είχατε παίξει το DiRT 3, ένα από τα καλύτερα racing games της Codemasters, τότε τρέξτε να προλάβετε την προσφορά του Humble Bundle store, το οποίο μοιράζει Steam codes του παιχνιδιού εντελώς δωρεάν για όλους μέχρι αύριο Σάββατο στις 20:00 ώρα Ελλάδος!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το κατάστημα και να ζητήσετε τον δωρεάν κωδικό σας. Μόλις το ενεργοποιήσετε στον λογαριασμό σας στο Steam, τότε μένει για πάντα δικό σας εντελώς δωρεάν. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τo DiRT 3 Complete Edition που περιλαμβάνει όλα τα DLCs!

Thanks to Techgear

Elpidis Christos

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

macuser_icon