Έρευνα του FBI για διαρροές σχετικά με το iPad και iPhone

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fortune στέλεχος της Flextronics αποκάλυψε τις πωλήσεις του iPhone αλλά και την ύπαρξη του iPad πολύ πριν αυτά κυκλοφορήσουν.

Ο Walter Shimoon, στέλεχος της Flextronics, εταιρεία που προμήθευε την Apple με εξαρτήματα για την κάμερα αλλά και την μπαταρία αποκάλυπτε σε τηλεφωνική συνομιλία με κάποιον συνεργαζόμενο μάρτυρα (CW) τα νούμερα πωλήσεων του iPhone και την ύπαρξη του iPad με αποτέλεσμα να αναμειχθεί το FBI και να προβεί σε συλλήψεις.

Ο Shimoon αποκάλυψε ότι η Apple θα κυκλοφορούσε ένα νέο iPhone με δύο κάμερες, μία 5MP με autofocus και μία VGA μπροστινή για βιντεοκλήσεις. Η συσκευή παρουσιάστηκε 8 μήνες αργότερα

Αποκάλυψε, επίσης, ότι η Apple διαθέτει μια μυστική συσκευή για κάτι εντελώς νέο που αποτελεί μια νέα κατηγορία από μόνο του. Δεν διαθέτει κάμερα, οπότε -υπέθεσε- ότι είναι ένας reader ή κάτι παρόμοιο. Η ονομασία του προγράμματος είναι K48 και είναι υψίστης μυστικότητας. Μάλιστα, οποιαδήποτε αναφορά της λέξης K48 αποτελούσε αιτία απόλυσης στην Apple. Η συσκευή K48, ή αλλιώς iPad, κυκλοφόρησε τέσσερις μήνες αργότερα.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook