Προβλέψεις για το σετ τηλεόρασης, iPad mini, MacBook Air για το 2013

apple

Ο Gene Munster, γνωστός αναλυτής στο χώρο της Apple, σε νέα του αναφορά προσφέρει τις δικές του εκτιμήσεις για το τι μπορούμε να αναμένουμε μέσα στο 2013 όσον αφορά νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Συγκεκριμένα:

  • Μάρτιος 2013: iPad mini με Retina οθόνη, αναβάθμιση στο Apple TV με πρόσβαση σε εφαρμογή και τη νέα ράδιο-υπηρεσία του iTunes
  • Ιούνιος 2013: Πρώτη ματιά στο iOS 7 και OS X 10.9 καθώς και νέα MacBook Air με Retina οθόνη. H επιρροή του Jony Ive στο iOS θα αρχίσει να φαίνεται.
  • Σεπτέμβριος 2013: iPhone 5S, μικρή αναβάθμιση στο iPhone αλλά και στο iPad mini. Νέο μοντέλο iPad με νέο σχεδιασμό στα πρότυπα του mini και iPhone 5.
  • Νοέμβριος 2013: Το περιβόητο σετ τηλεόρασης κυκλοφορεί με τιμή μεταξύ $1500 και$2000 και μέγεθος από 42 μέχρι 55 ίντσες.

Να τονίσουμε ότι τα παραπάνω αποτελούν μόνο προβλέψεις του Munster που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν βέβαιες. Είναι μία καλή ευκαιρία, ωστόσο, να ξεκινήσει η συζήτηση για τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η Apple το 2013 τώρα που το 2012 οδεύει προς το τέλος του.

[via MacRumors]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook