iCloud: 1 μήνας δωρεάν δοκιμής στα 50GB, 200GB και 2TB
up_icon
iCloud Applications

iCloud: 1 μήνας δωρεάν δοκιμής στα 50GB, 200GB και 2TB

25 Μαΐου 2018 Vasilis Ananiadis

iCloud: 1 μήνας δωρεάν δοκιμής στα 50GB, 200GB και 2TB

Η Apple προωθεί δωρεάν δοκιμές της συνδρομητικής υπηρεσίας iCloud για αποθηκευτικό χώρο 50GB, 200GB και 2TB σε πελάτες που βρίσκονται επί του παρόντος στο δωρεάν πακέτο των 5GB.

Όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, που παρέχεται από αναγνώστη του AppleInsider, η Apple προσφέρει δωρεάν δοκιμή ενός μηνός για τα προγράμματα αποθήκευσης του iCloud στους ιδιοκτήτες συσκευών της Apple που επί του παρόντος δεν πληρώνουν συνδρομή και έχουν φτάσει το όριο των δωρεάν 5GB.

icloud-free-month-50gb-200gb-2tb

Όταν οι χρήστες προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο ασφαλείας της iOS συσκευής τους, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μήνυμα που ενημερώνει σχετικά με τη προσφορά δωρεάν δοκιμής ενός μήνα για τα πακέτα των 50GB, 200GB και 2TB:

“You do not have enough space in iCloud to back up your iPhone. A 50 GB plan gives you plenty of space to continue backing up your iPhone. Your first month is free and it’s just $0.99 each month after.”

Οι επιλογές δωρεάν δοκιμής ισχύουν για κάθε πακέτο αναβάθμισης του iCloud, που κυμαίνεται από 50GB για $0.99 ανά μήνα έως 2TB για $9.99 το μήνα.

Όπως και με τις υπόλοιπες συνδρομητικές υπηρεσίες της Apple, το επιλεγμένο πακέτο θα ανανεώνεται αυτόματα με τη μηνιαία αμοιβή του μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμαστική περίοδος. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να διακόψουν τις υπηρεσίες τους ανά πάσα στιγμή για να αποφευχθούν χρεώσεις.

Προς το παρόν φαίνεται ότι η προσφορά περιορίζεται στους κατόχους συσκευών της Apple που δεν έχουν ακόμη αναβαθμίσει σε επί-πληρωμή πακέτο, καθώς δεν εμφανίζεται στους τρέχοντες συνδρομητές.

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon