Νέα σειρά Mac και οθόνη 5K μέσα στον Οκτώβριο;
up_icon
Accessories iMac LED Display Mac

Νέα σειρά iMac, MacBook Air, MacBook Pro και οθόνη 5K μέσα στον Οκτώβριο;

30 Αυγούστου 2016 Vasilis Ananiadis

Νέα σειρά iMac, MacBook Air, MacBook Pro και οθόνη 5K μέσα στον Οκτώβριο;

H Apple προγραμματίζει να παρουσιάσει την αναβαθμισμένη σειρά iMac, MacBook Air και MacBook Pro καθώς και νέα οθόνη 5K μέσα στον Οκτώβριο, σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg.

Η οθόνη 5K αναμένεται να κατασκευαστεί σε συνεργασία με την LG, ενώ η νέα σειρά iMac λέγεται πως θα προσφέρει και επιλογή για κάρτα γραφικών από την AMD.

Όσον αφορά τα νέα MacBook Pro η αναφορά του Bloomberg “επιβεβαιώνει” νέα, λεπτότερα, μοντέλα με OLED Display Touch Bar (με λειτουργία “Dynamic Function Row” η οποία επιτρέπει την επιλογή διαφορετικών πλήκτρων/shortcuts ανά εφαρμογή) επάνω από το πληκτρολόγιο και Touch ID.

Macbook_Pro-2016

Τα αναβαθμισμένα μοντέλα MacBook Air λέγεται πως θα διαθέτουν θύρες USB-C, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάροχουν περισσότερες πληροφορίες που να αφορούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

 

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon