Η Apple παρουσιάζει το iPhone 5, νέα iPod touch, iPod nano και ακουστικά EarPods

apple

Η χθεσινή εκδήλωση της Apple ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία από το Cupertino, η οποία ανακοίνωσε το νέο iPhone 5, iPod touch 5, iPod nano και διέθεσε το iOS 6 GM στους developers. Ας δούμε συγκεντρωτικά τα κυριότερα μέρη από την εκδήλωση:

iPhone 5

Αναμφίβολα το iPhone 5 έκλεψε την παράσταση από τη χθεσινή εκδήλωση. Χωρίς να είναι κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί από leaks των περασμένων μηνών παραμένει μία εντυπωσιακή συσκευή με καταπληκτική κατασκευή. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε για το iPhone 5 εδώ.

iOS 6

Δυστυχώς, δεν αναφέρθηκε κάποιο νέο κρυφό χαρακτηριστικό του iOS 6 αλλά μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου. Επίσης, η GM έκδοση είναι από σήμερα διαθέσιμη για τους developers.

iPod touch, iPod nano, iTunes & EarPods

Μεγάλες αλλαγές είχαμε και στη σειρά των iPod touch και iPod nano με νέο σχεδιασμό και πολλά νέα χρώματα. Είδαμε, επίσης, μια πρώτη ματιά στο ριζικά επανασχεδιασμένο iTunes 11 που θα γίνει διαθέσιμο τον Οκτώβριο ενώ γνωρίσαμε και τα νέα ακουστικά της Apple με το όνομα EarPods. Αναλυτικά, μπορείτε να διαβάσετε για αυτά εδώ.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook