Category Archives: iPhone

iPhone. The phone that redefined the smartphones category in 2007

Apple: Τέλος υποστήριξης service για τα iPhone 4, MacBook Air 13 ιντσών (late 2010), AirPort Extreme 3ης γενιάς και AirPort Time Capsule (mid 2009)

Η Apple σκοπεύει να ανακοινώσει το τέλος υποστήριξης hardware service για τα iPhone 4,  MacBook Air 13ιντσών (late 2010), AirPort Extreme 3ης γενιάς και AirPort Time Capsule (mid 2009) στο τέλος του μηνός και συγκεκριμένα στις 31 Οκτωβρίου. Αν λοιπόν έχετε στην κατοχή σας κάποια από τις παρακάτω συσκευές και χρειαστείτε Hardware Service θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν θα μπορείτε να υπολογίζετε σε κάποιο επίσημο Apple service ή σε κάποιον Apple service provider. Η μόνη σας λύση θα είναι κάποιος εξωτερικός τεχνικός.

Καθολικό πρόχειρο: Αποκόψτε ή αντιγράψτε περιεχόμενο από το iPhone σε Mac… και αντίστροφα!

Αποκόψτε ή αντιγράψτε περιεχόμενο (για παράδειγμα μια λέξη ή μια εικόνα) στο iPhone σας και μετά επικολλήστε το σε άλλη συσκευή iOS ή σε υπολογιστή Mac και αντίστροφα. Προκειμένου να λειτουργεί το Καθολικό πρόχειρο, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο iCloud με χρήση του ίδιου Apple ID σε όλες τις συσκευές σας. Όλες οι συσκευές σας πρέπει να είναι συνδεδεμένες σε Wi-Fi, να βρίσκονται εντός εμβέλειας Bluetooth μεταξύ τους (περίπου 10 μέτρα), να έχουν ενεργοποιημένο το Bluetooth και ενεργοποιημένο το Handoff (περισσότερες πληροφορίες παρακάτω).

Η νέα “Shot on iPhone” καμπάνια της Apple προάγει τοπικούς καλλιτέχνες ανά χώρα

Η Apple συνεχίζει την επιτυχημένη της καμπάνια “Shot on iPhone“, αυτή τη φορά όμως προάγοντας τοπικούς καλλιτέχνες ανά χώρα. Με νέα αισθητική που τονίζεται από τα έντονα/ζωντανά χρώμα, η καμπάνια Colors – Shot on iPhone απαρτίζεται από εντυπωσιακές φωτογραφίες οι οποίες έχουν τραβηχτεί στις χώρες όπου και αναρτώνται τα billboards.

iPhone και iPad αλλάζουν το μοντέλο λειτουργίας των επιχειρήσεων

Apple και SAP ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, συνδυάζοντας τις native εφαρμογές για iPhone και iPad με τις καινοτόμες δυνατότητες της πλατφόρμας SAP HANA. Στο πλαίσιο αυτής της κοινής προσπάθειας, δημιουργούν, επίσης, ένα νέο πακέτο ανάπτυξης λογισμικού στο iOS (SDK) και μία ακαδημία εκπαίδευσης, έτσι ώστε οι προγραμματιστές, οι συνεργάτες και οι πελάτες να είναι εύκολα σε θέση να δημιουργήσουν native iOS εφαρμογές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής τους.

Apple vs FBI: Τέλος στη δικαστική διαμάχη

Το σίριαλ της δικαστικής διαμάχης Apple vs FBI έλαβε τέλος με την ομοσπονδιακή υπηρεσία ερευνών να βρίσκει τρόπο πρόσβασης στo iPhone 5c του Σαγιέντ Ριζουάν Φαρούκ, μέσω άλλης οδού, με τη βοήθεια της Ισραηλίτικης Cellebriteενδσ.

Η Apple στέλνει προσκλήσεις για το event της 21ης Μαρτίου

Είναι επίσημο! Η Apple έστειλε σήμερα τις προσκλήσεις για το media event του Μαρτίου στο οποίο αναμένεται να ανακοινωθούν το νέο μικρότερο iPad Pro με οθόνη 9.7 ιντσών, το νέο 4ίντσο iPhone SE αλλά και πλήθος νέων αξεσουάρ (bands) για το Apple Watch.

Apple vs FBI: Η μάχη συνεχίζεται με έφεση της Apple

Η Apple κατέθεσε έφεση εναντίον προηγούμενης απόφασης δικαστηρίου της Καλιφόρνια που την υποχρεώνει να αναπτύξει κερκόπορτα στο λειτουργικό σύστημα iOS και στη συνέχεια να παραδώσει το σχετικό λογισμικό στο FBI.

Επίσημο: 9 Οκτωβρίου τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus στην Ελλάδα!

Είναι επίσημο! 9 Οκτωβρίου τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus έρχονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Δ.Τ. που εξέδωσε η Apple πριν από λίγα λεπτά! Στην ανακοίνωση της Apple γίνεται φυσικά λόγος και για το νέο ρεκόρ που σημείωσαν τα iPhone 6S / Plus καθώς μέσα σε 3 μόνο ημέρες ξεπέρασαν τις 13 εκατ. πωλήσεις! Το περυσινό ρεκόρ της Apple για το iPhone 6 / Plus καταρρίφθηκε και μάλιστα πανηγυρικά, κατά 3 ολόκληρα εκατ. πωλήσεις!

iPhone 6S / Plus: Επίσημη παρουσίαση

Tα iPhone 6S και iPhone 6S Plus παρουσιάστηκαν σήμερα (Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου), ένα χρόνο ακριβώς μετά από την παρουσίαση των προηγούμενων μοντέλων (iPhone 6 / Plus). Μέσα σε αυτό το έτος η Apple βελτίωσε σε σημαντικά σημεία τις συσκευές, διατηρώντας την ίδια σχεδιαστική γραμμή, ενώ ταυτόχρονα πρόσθεσε νέα χαρακτηριστικά τα οποία αναλύουμε παρακάτω.

Δεν θα πραγματοποιηθεί άλλο Apple event μέσα στο 2015! Σήμερα θα τα δούμε όλα!

Νέες πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια από αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως η Apple δεν θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο event του Οκτωβρίου και πως το σημερινό event (20:00 ώρα Ελλάδος) θα είναι ουσιαστικό το τελευταίο που θα παρακολουθήσουμε μέσα στο 2015!