Apple: Τέλος υποστήριξης service για iPhone 4 & άλλες παλαιές συσκευές
up_icon
Accessories Airport Extreme iPhone Mac

Apple: Τέλος υποστήριξης service για τα iPhone 4, MacBook Air 13 ιντσών (late 2010), AirPort Extreme 3ης γενιάς και AirPort Time Capsule (mid 2009)

14 Οκτωβρίου 2016 Vasilis Ananiadis

Apple: Τέλος υποστήριξης service για τα iPhone 4,  MacBook Air 13 ιντσών (late 2010), AirPort Extreme 3ης γενιάς και AirPort Time Capsule (mid 2009)

sad_mac

Η Apple σκοπεύει να ανακοινώσει το τέλος υποστήριξης hardware service για τα iPhone 4,  MacBook Air 13ιντσών (late 2010), AirPort Extreme 3ης γενιάς και AirPort Time Capsule (mid 2009) στο τέλος του μηνός και συγκεκριμένα στις 31 Οκτωβρίου.

Αν λοιπόν έχετε στην κατοχή σας κάποια από τις παρακάτω συσκευές και χρειαστείτε Hardware Service θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν θα μπορείτε να υπολογίζετε σε κάποιο επίσημο Apple service ή σε κάποιον Apple service provider. Η μόνη σας λύση θα είναι κάποιος εξωτερικός τεχνικός.

via Macotakara

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon