Πρόγραμμα αντικατάστασης για iPod nano (1ης γενιάς)

Πρόγραμμα αντικατάστασης του iPod nano πρώτης γενιάς τίθεται σε ισχύ στη χώρα μας από σήμερα εξαιτίας της πιθανότητας υπερθέρμανσης της μπαταρίας της συσκευής που μπορεί να οδηγήσει σε κινδύνους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται για τα iPod nano που πωλήθηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2006.

Το πρόβλημα με τη μπαταρία οφείλεται σε έναν συγκεκριμένο κατασκευαστή, ο οποίος παρείχε μπαταρίες με κατασκευαστικά ελαττώματα. Η Apple ξεκινά ένα πρόγραμμα αντικατάστασης αυτών των συσκευών για την αποφυγή τυχόν μελλοντικών προβλημάτων. Η αντικατάσταση γίνεται δωρεάν.

Για να προχωρήσετε στην αντικατάσταση θα πρέπει να παραγγείλετε μια νέα συσκευή από κάποιο κέντρο service της Apple (δείτε εδώ μια λίστα) και να έχετε κρατήσει ακόμα εκείνο το iPod nano για να γίνει έλεγχος του σειριακού αριθμού. Εφόσον εγκριθείτε στο πρόγραμμα θα παραλάβετε το νέο σας iPod μέσα σε 6 βδομάδες από την ημερομηνία παραλαβής του δικού σας iPod nano 1ης γενιάς.

Πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε ένα iPod nano (1ης γενιάς):

  • Έχει πρόσοψη από πλαστικό σε μαύρο ή λευκό χρώμα και ασημί μεταλλική πλάτη – τα μεταγενέστερα μοντέλα iPod nano έχουν μεταλλικές επιφάνειες στην πρόσοψη και την πίσω όψη. Δείτε τις εικόνες σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Το νέο iPod που θα παραλάβετε θα καλύπτεται από εγγύηση διάρκειας 90 ημερών από την ημερομηνία του σέρβις.

via Apple GR

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook