iSupport από την iStorm
up_icon
Mac

H iStorm παρουσιάζει το iSupport, το 3ετές ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης υπολογιστών Mac

03 Μαρτίου 2017 Vasilis Ananiadis

H iStorm παρουσιάζει το iSupport, το 3ετές ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης υπολογιστών Mac

[Δ.Τ]

iSupport-iStorm

Η iStorm, η μοναδική Apple Premium Reseller αλυσίδα στην Ελλάδα παρουσιάζει το iSupport, ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης των υπολογιστών Mac σχεδιασμένο από την ίδια, το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά σε όσους έχουν αποκτήσει υπολογιστή Mac από τα καταστήματά της.

Το iSupport προστίθεται σε μια ήδη πλούσια γκάμα υπηρεσιών υποστήριξης των προϊόντων Apple, ενισχύοντας τη θέση της iStorm ως τον ιδανικό προορισμό για τους φίλους της Apple, στην Ελλάδα. Καλύπτει τόσο το κόστος των εργατικών, όσο και των ανταλλακτικών που θα απαιτηθούν για την επισκευή κάθε τεχνικής βλάβης του υπολογιστή. Οι επισκευές πραγματοποιούνται με ασφάλεια σε επισκευαστικό κέντρο εξουσιοδοτημένο από την Apple. Μπορεί να αγοραστεί μέσα σε διάρκεια 12 μηνών από την αρχική ημερομηνία αγοράς του υπολογιστή από οποιοδήποτε κατάστημα iStorm και διαρκεί για τρία χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του υπολογιστή.

Tο ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης iSupport, διατίθεται αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα iStorm σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι τιμές του iSupport έχουν διαμορφωθεί ώστε να είναι ιδιαίτερα προσιτές, προσφέροντας στους χρήστες Mac υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση σε χαμηλό κόστος. Το πακέτο υποστήριξης διατίθεται στα 59€ για τον Mac Mini, στα 129€ για τον iMac και στα 149€ για την οικογένεια των φορητών υπολογιστών (MacBook, MacBook Air, MacBook Pro).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.istorm.gr/iSupport

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon