Το νέο iStorm ανοίγει στο εμπορικό κέντρο River West στις 11/11/11 και υποδέχεται το νέο iPhone 4S

iStorm iPhone 4SΣε συνέχεια της επιτυχίας του πρώτου καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, το δεύτερο κατάστημα iStorm ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και ώρα 6 μμ εντός του εμπορικού κέντρου River West. Oι επισκέπτες των εγκαινίων θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο iPhone 4S, να απολαύσουν ένα κονσέρτο με iPad 2 και να μετέχουν σε κλήρωση για τρία iPad 2.

Ως Apple Premium Reseller Store, το νέο iStorm θα διαθέτει τους υπολογιστές Mac και iMac, τους φορητούς υπολογιστές MacBook, τα iPod, τα iPhone και τα iPad, μαζί με ποικιλία αξεσουάρ και συμπληρωματικών προϊόντων, ενώ η υποδειγματική εξυπηρέτηση από τους ειδικούς θα περιλαμβάνει ενημέρωση για ό,τι νέο γύρω από την Apple, συμβουλές στους χρήστες και επίλυση αποριών.

Στοχεύοντας στο να αποτελέσει σημείο αναφοράς και συνάντησης για τους λάτρεις των προϊόντων Apple της Δυτικής Αθήνας, το νέο κατάστημα iStorm, πέραν της εύκολης προσβασιμότητάς του, θα είναι σε θέση να προσφέρει στους ήδη  χρήστες  των προϊόντων Apple υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους και διευρύνει συνεχώς τις δυνατότητές τους. Παράλληλα, όσοι δεν ανήκουν ακόμα στην οικογένεια της Apple, στο νέο κατάστημα iStorm θα γνωρίσουν πώς η Apple καταφέρνει να συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την τεχνολογία με τη διασκέδαση, την παραγωγικότητα, την εκπαίδευση, την ενημέρωση, τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με τον πλέον φιλικό τρόπο.

Το δεύτερο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην Ελληνική αγορά, συνεχίζοντας την παράδοση της παροχής αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ενημέρωσης για την τεχνολογία στον καταναλωτή.

iStorm

Πλατεία Κολωνακίου, Αθήνα, τηλ. 211 999 7590
Εμπορικό Κέντρο River West (δίπλα στην ΙΚΕΑ), Αιγάλεω, τηλ. 211 9997490
www.iStorm.gr

About