Το iTunes Store συμπλήρωσε 25 δις λήψεις τραγουδιών!

apple

H Apple ανακοίνωσε με επίσημο δελτίο τύπου τη λήψη περισσότερων από 25 δις τραγούδια από το iTunes Store, το δημοφιλέστερο online μουσικό κατάστημα του κόσμου. Το 25ο δισεκατομμυριοστό τραγούδι ήταν το “Monkey Drums” (Goskel Vancin Remix) του Chase Buch και αγοράστηκε από έναν Γερμανό, ο οποίος θα λάβει ως αναμνηστικό μία iTunes Gift Card αξίας 10.000€

«Είμαστε ευγνώμονες στους χρήστες των οποίων το πάθος για τη μουσική τα τελευταία δέκα χρόνια έχει οδηγήσει το iTunes στο νούμερο ένα μουσικό κατάστημα του κόσμου», δήλωσε ο Eddy Cue, επικεφαλής του τμήματος Internet Software & Serices. «Με μέσο όρο 15000 τραγούδια το λεπτό το iTunes Store συνδέει τους οπαδούς με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, όπως η Adele και οι Coldplay ή νέους καλλιτέχνες όπως οι The Lumineers, σε μια κλίμακα που δεν φανταζόμασταν ποτέ».

Ο μουσικός κατάλογος του iTunes Store περιλαμβάνει πάνω από 26 εκατομμύρια τραγούδια και είναι διαθέσιμος σε 119 χώρες. Οι χρήστες iPhone, iPad, iPod, Mac και PC μπορούν να κατεβάσουν νόμιμα μουσική online σε DRM-free ποιότητα 256kpbs AAC ενώ με το iTunes in the Cloud μπορείτε να κατεβάσετε αυτόματα αγορασμένη μουσική σε επιπρόσθετες συσκευές χωρίς καμία χρέωση.

[via Apple]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook