Δείτε το πρώτο απόσπασμα από την επερχόμενη ταινία JOBS με τον Ashton Kutcher

Μετά την χθεσινή είδηση ότι η ταινία JOBS θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Απριλίου η ιστοσελίδα ETonline.com δημοσίευσε ένα μικρό απόσπασμα στο οποίο εμφανίζονται οι Ashton Kutcher ως Steve Jobs και John Gad ως Steve Wozniak.

Οι δύο άντρες μιλάνε για το λειτουργικό σύστημα που δημιούργησε ο Woz με τον Jobs να εμφανίζεται βέβαιος για την επικείμενη επιτυχία του και τον Woz ελαφρώς πιο …απαισιόδοξο. «Κανείς δεν θέλει να αγοράσει έναν υπολογιστή. Κανείς!» φωνάζει ο Wozniak και ο Jobs απαντά «πως μπορεί κανείς να ξέρει τι θέλει εάν δεν το έχει δει ποτέ;».

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι η ταινία αρχικά είχε προμοταριστεί ως ‘jOBS’ (με μικρό ‘j’ που θύμιζε το γράμμα ‘i’ που εμφανίζεται στα προϊόντα της Apple) ενώ πλέον έχει υιοθετηθεί το ‘JOBS’.

H πρώτη προβολή της ταινίας θα γίνει κατά τη διάρκεια του Sundance festival στις 25 Ιανουαρίου ενώ οι πρωταγωνιστές Ashton Kutcher (Steve Jobs) και Josh Gad (Steve Wozniak) θα εμφανιστούν στο MacWorld|iWorld μιλώντας για την ταινία.

Η ταινία θα καλύπτει την περίοδο 1971 – 2000, δηλαδή περίπου την ίδια περίοδο που κάλυπτε και το Pirates of Silicon Valley, και την «θητεία» του Steve Jobs σε Apple, Pixar και NeXT. Παραγωγός είναι ο Mark Hulme και εκτός από τον Ashton Kutcher στον πρωταγωνιστικό ρόλο συμμετέχουν, επίσης, οι Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J.K. Simmons, και Matthew Modine.

Να σημειώσουμε ότι η ταινία JOBS δεν βασίζεται στην επίσημη βιογραφία από τον Walter Isaacson. Μια δεύτερη ταινία είναι προγραμματισμένη και βασίζεται πάνω στο βιβλίο αυτό με τον Aaron Sorkin να έχει αναλάβει την τηλεοπτική του μεταφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία αυτή θα αποτελείται από τρεις 30-λεπτες σκηνές που θα διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο.

[via ETonline]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook