Δείτε την εμπνευσμένη από το LSD αφίσα του ‘Jobs’ με τον Ashton Kutcher

H Open Road, η εταιρεία πίσω από τη διανομή της ανεπίσημης βιογραφίας ‘Jobs‘ με τον Ashton Kutcher, έδωσε στην κυκλοφορία την επίσημη αφίσα αλλά και διάφορες εικόνες σχετικά με την ταινία ενώ αποκάλυψε και το tagline που είναι “Turn On Your Mind”.

Τόσο το tagline όσο και η αφίσα αποτελούν ξεκάθαρες αναφορές στην χρήση ναρκωτικών ουσιών του Steve Jobs (ειδικότερα του LSD) που τονίζεται ιδιαίτερα σε όλη την διάρκεια της ταινίας.

Jobs

Η ταινία καλύπτει την περίοδο 1971 – 2000, δηλαδή περίπου την ίδια περίοδο που κάλυπτε και το Pirates of Silicon Valley, και την «θητεία» του Steve Jobs σε Apple, Pixar και NeXT. Παραγωγός είναι ο Mark Hulme και εκτός από τον Ashton Kutcher στον πρωταγωνιστικό ρόλο συμμετέχουν, επίσης, οι Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J.K. Simmons, και Matthew Modine.

Να σημειώσουμε ότι η ταινία JOBS δεν βασίζεται στην επίσημη βιογραφία που έγραψε ο Walter Isaacson. Μια δεύτερη ταινία είναι προγραμματισμένη και βασίζεται πάνω στο βιβλίο αυτό με τον Aaron Sorkin να έχει αναλάβει την τηλεοπτική του μεταφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία αυτή θα αποτελείται από τρεις 30-λεπτες σκηνές που θα διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε το trailer:

JOB_1994.NEF jobs_kutcher_stills_3 jobs_kutcher_stills_4 jobs_kutcher_stills_5 _DSC2904.NEF

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook