LG UltraFine 5K Display (27MD5K) - Η επίσημη δήλωση της LG
up_icon
Accessories

LG UltraFine 5K Display (27MD5K) – Η επίσημη δήλωση της LG

08 Φεβρουαρίου 2017 Vasilis Ananiadis

LG UltraFine 5K Display (27MD5K) – Η επίσημη δήλωση της LG

UltraFine 5K LG

Σε συνέχεια της δημοσίευσης μας αναφορικά με δυσλειτουργίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι των LG UltraFine 5K οθονών 27 ιντσών (κωδικός μοντέλου: 27MD5K), σας παραθέτουμε την επίσημη δήλωση της LG:

Είμαστε ενήμεροι σχετικά με αναφορές σύμφωνα με τις οποίες οι χρήστες της οθόνης LG UltraFine 5K 27 ιντσών, (κωδικός μοντέλου: 27MD5K) ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα απόδοσης τα οποία προκαλούνται από την παρεμβολή σήματος όταν ένα σημείο πρόσβασης WiFi τοποθετείται πίσω από την οθόνη σε απόσταση έως και 0,6 μέτρα. Αλλάζοντας τη θέση ή την τοποθέτηση είτε του router είτε της οθόνης θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Πελάτες οι οποίοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα UltraFine monitors μπορούν να επικοινωνήσουν με το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της LG προκειμένου να εξυπηρετηθούν άμεσα. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα ποιοτικά προϊόντα. Σε αυτό το πλαίσιο, οι LG UltraFine 5K οθόνες 27 ιντσών που θα κατασκευαστούν μετά το Φεβρουάριο του 2017 θα διαθέτουν ενισχυμένη «θωράκιση». 

Τέλος, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος κωδικός οθόνης δεν κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά.

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon