Απενεργοποιήστε το “Resume” του Lion

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Lion που κυκλοφόρησε χτες είναι το Resume, η δυνατότητα δηλαδή των εφαρμογών να αποθηκεύουν την κατάστασή τους κατά το κλείσιμό τους έτσι ώστε όταν χρειαστεί να τις ανοίξετε ξανά να συνεχίσετε από εκεί που είχατε μείνει.

Ωστόσο, κάποιοι μπορεί να μην βρουν ιδιαίτερη χρήση για τη δυνατότητα αυτή καθώς μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι άβολη.

Εάν θέλετε, λοιπόν, να απενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό αυτό πηγαίντε System Preferences->General και ξε-τικάρετε την επιλογή “Restore windows when quitting and re-opening apps”

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook