Mac με έκπτωση -12% & iPad με έκπτωση -10% (Φοιτητές/Εκπαιδευτικοί)
up_icon
iPad Mac

Απόκτησε το αγαπημένο σου Mac με κέρδος 12% και όποιο iPad επιθυμείς με κέρδος 10%

22 Αυγούστου 2016 Vasilis Ananiadis

Απόκτησε το αγαπημένο σου Mac με κέρδος 12% και όποιο iPad επιθυμείς με κέρδος 10%

Αν είσαι φοιτητής ή εκπαιδευτικός απόκτησε το αγαπημένο σου Mac με κέρδος 12% και όποιο iPad επιθυμείς με κέρδος 10%.

Αν είσαι φοιτητής ή εκπαιδευτικός απόκτησε το αγαπημένο σου Mac με κέρδος 12% και όποιο iPad επιθυμείς με κέρδος 10%.

Απόκτησε τον καλύτερο υπολογιστή για τις σπουδές σου και απόλαυσε τη μοναδική εμπειρία χρήσης που μόνο ένας Mac μπορεί να σου προσφέρει. Κάθε Mac περιλαμβάνει πανίσχυρες εφαρμογές για παραγωγικότητα και δημιουργικότητα. Οι εφαρμογές Pages, Numbers και Keynote σε βοηθούν να κάνεις τις πιο εντυπωσιακές εργασίες και παρουσιάσεις. Παράλληλα, με τις εφαρμογές Safari & Mail είσαι online, ενημερώνεσαι, διαβάζεις και επικοινωνείς με τους συμφοιτητές σου εύκολα και γρήγορα, ενώ με τις εφαρμογές Σημειώσεις και Ημερολόγιο οργανώνεις την καθημερινότητά σου. Και, φυσικά, οι εκπληκτικές δυνατότητες των εφαρμογών iPhoto, iMovie και GarageBand σε βοηθούν να αναδείξεις τη δημιουργική σου πλευρά. Με όλες αυτές τις ενσωματωμένες εφαρμογές, το Mac σου είναι έτοιμο για σχεδόν οτιδήποτε θελήσεις, αμέσως μόλις το βγάλεις από το κουτί.

Το iPad στον τομέα της εκπαίδευσης άλλαξε εντελώς τα μέχρι τότε δεδομένα. Το iPad εμπνέει δημιουργικότητα και γνώση με χαρακτηριστικά που δε θα βρεις σε κανένα άλλο εκπαιδευτικό εργαλείο και οι μαθητές αγαπούν να το χρησιμοποιούν. Ισχυρές εφαρμογές από το App Store, όπως το iTunes U και το iBooks, θα καθηλώσουν τους μαθητές με το περιεχόμενο και τους διαδραστικούς τρόπους εκμάθησης, ενώ θα έχουν στα χέρια τους μια τεράστια βιβλιοθήκη για να βρίσκουν πληροφορίες στη στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται. Με το iPad, η αίθουσα είναι πάντα στα χέρια μαθητών και δασκάλων.

Όροι & Προϋποθέσεις

  • Ισχύς προσφοράς για αγορές από 22/8 έως και 29/10
  • Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα Mac εκτός του MacBook Air MMGF2GR/A, καθώς διατίθεται ήδη σε εκπτωτική τιμή και ισχύει επίσης και για όλα τα iPad
  • Η προσφορά ισχύει μόνο για φοιτητές σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ κλπ (δεν ισχύει για μαθητές Δημοτικού/Γυμνασίου/Λυκείου) καθώς και για εκπαιδευτικούς/δασκάλους/καθηγητές οποιασδήποτε βαθμίδας ιδιωτικού ή δημόσιου ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ κλπ.
  • Η προσκόμιση δικαιολογητικού* που πιστοποιεί την προαναφερθείσα ιδιότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση της προσφοράς
  • Κάθε φοιτητής ή εκπαιδευτικός  μπορεί να πάρει μέχρι 1 Mac και 1 iPad

* Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

  • Για Εκπαιδευτικούς : Eπιστολή από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό που να βεβαιώνει την εκπαιδευτική τους ιδιότητα (απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει στη επιστολή, σφραγίδα της σχολής ή του τμήματος & υπογραφή)
  • Για Φοιτητές/σπουδαστές: Βεβαίωση σπουδών από τον Εκπαιδευτικό οργανισμό ή φωτοτυπία φοιτητικού πάσου. Στη βεβαίωση σπουδών θα πρέπει να υπάρχει η σφραγίδα του τμήματος

Περισσότερες πληροφορίες, στο website της iStorm, εδώ.

Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon