Αν το email σας περιέχει ένα συνημμένο αρχείο winmail.dat
up_icon
Applications

Αν το email σας περιέχει ένα συνημμένο αρχείο winmail.dat

09 Νοεμβρίου 2016 Vasilis Ananiadis

Αν το email σας περιέχει ένα συνημμένο αρχείο winmail.dat

simple_apple_logo_hero

Τα μηνύματα που αποστέλλονται από παλιότερες εκδόσεις εφαρμογών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, όπως το Outlook ή το Microsoft Exchange, ενδέχεται να περιλαμβάνουν ένα συνημμένο με το όνομα winmail.dat.

Το αρχείο δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή αποστολής, αλλά εμφανίζεται στην εφαρμογή Mail. Σε άλλες εφαρμογές email, ενδέχεται να εμφανίζεται ως τμήμα MIME με το όνομα application/ms-tnef. Αυτό συμβαίνει αν η εφαρμογή αποστολής χρησιμοποιεί τη μορφή Transport Neutral Encapsulation Format (TNEF).

Το αρχείο winmail.dat ενδέχεται να μην περιέχει καμία χρήσιμη πληροφορία ή να περιέχει ένα έγγραφο ή άλλο αρχείο.

Για να ανοίξετε ένα αρχείο winmail.dat στο iPhone, iPad, iPod touch ή τον Mac, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε το μήνυμα στο Mail.
  • Αγγίξτε παρατεταμένα το συνημμένο winmail.dat. Ή σε έναν Mac, επιλέξτε Αρχείο > Αποθήκευση συνημμένων, για να αποθηκεύσετε το αρχείο winmail.dat.
  • Ανοίξτε το αρχείο με ένα πρόγραμμα προβολής winmail.dat τρίτου κατασκευαστή. Μπορείτε να βρείτε αυτούς τους τύπους προγραμμάτων προβολής στον App Store.
Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Πατέρας δύο τέκνων, της Ζωής και της Darkpony Digital.

macuser_icon